bryr mig inte om att de va länge sen ja skrev :D

jag mår dåligt , jag mår bra ! men skriver inte här hur jag mår var dag ! ber till gud ber inte till gud va fan ska man göra med allt strul? du mår dåligt och tror att alla andra ska stå upp vid din sida men ALDRIG dom bryr sig bara om sig själva. det finns ynka små vänner som bryr sig om en , dom som lyssnar till varenda ord man säger , försöker inte babbla bort allt man säger genom att avbryta och prata om sig själva.

äkta vänner det är dom som hör av sig nån gång ibland , bryr sig, frågar hur man mår , man ställer inte ens frågan : varför har vi inte träffats på länge? utan man bara är och har så roligt att det kändes som om det var igår man sågs :)
lisa och stina har jag kännt nästan hela livet , har nästan alltid varit bästa vänner ! ni är sådana vänner <3
som jag vet att jag alltid kommer ha kvar :) som ja vet alltid finns där vad som än händer ! som jag vet lyssnar till allt man har att säga !
jag älskar er mina underbara änglar <3



nu säger jag inte att ja inte har vänner som bryr sig för det har jag , har många vänner som bryr sig <3
 danielle wall, thea andersson, elin samuelsson, JESSICA paulson, linn andersson och mikaela ottosson ni är guld värda i mina ögon <3 jag älskar er <3


händer mycket i mitt liv just nu , jobbar hela tiden, ska till doktorn imorrn . ska kanske träffa monta imorrn :)
och sen ska jag till min älskade EMIL :) hihi <3 saknar dig !

känns skönt att du och jag är vänner igen , känner mig både glad och ledsen ... du svek mig , du gjorde mig ledsen , du fick mig att må skit . men vet du vad du som har så svårt att be om ursäkt och gjorde det är ett stort steg ! jag försöker förlåta dig så gott det går. och eftersom jag är ganska långsint så tar det låååååååååång tid innan jag förlåtit dig helt :( men du är en av mina bästa killkompisar och jag kan inte bara släppa dig <3 är jävligt glad över att DU hörde av dig och bad om ursäkt ! tack...

ska även dra och jobba i västerrås ett par dar i augusti med bästa stephanie <3 gud va jag saknat dig gumman !

en sista sak , det börjar närma sig flytt ! ska äntligen flytta ihop med min emil <3 är bara svar ifrån föreningen som väntar sen är det bara att flytta in :D fan va kul och skönt det ska bli <3 LÄNGTAR som fan älskling !

så de va nog allt för mig ! :)



bye <3



RSS 2.0